CoCreate User Forum  

Go Back   CoCreate User Forum > Support > System Administration

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-04-2019, 06:41 PM
ZetaE ZetaE is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 3
Need to move License Server

I'm running 2 seats of Direct Modeling 19.0, one tied to a MSU and the other to a network card. I purchased a new workstation and wish to move the network card license to the new workstation. We're not on maintenance. I'm assuming spoofing the MAC address will not work. I haven't contacted support yet but I'm betting they'll want me to get on subscription. This version is working great...any suggestions?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-04-2019, 10:33 PM
Shaba's Avatar
Shaba Shaba is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Location: Italy
Posts: 215
Re: Need to move License Server

keep old workstation on you lan
in new workstation point license file to old workstation
Reply With Quote
  #3  
Old 06-05-2019, 02:04 AM
ZetaE ZetaE is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 3
Re: Need to move License Server

Doing that now but the old workstation is 13 years old and I would like to retire it.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-05-2019, 10:47 PM
Shaba's Avatar
Shaba Shaba is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Location: Italy
Posts: 215
Re: Need to move License Server

Network Lan is integrated?
Reply With Quote
  #5  
Old 06-08-2019, 03:31 AM
Wolfgang's Avatar
Wolfgang Wolfgang is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2002
Location: ... near Sindelfingen near Stuttgart, Germany
Posts: 711
Lightbulb Re: Need to move License Server

Quote:
Originally Posted by ZetaE View Post
I'm running 2 seats of Direct Modeling 19.0... and wish to move the network card license to the new workstation. We're not on maintenance.
So you have a 'perpetual' License / a life time license. You still should be able to transfer the existing licenses from MAC-ID-old to MAC-ID-new. Customers can do those things by their own. Login with your own account to http://support.ptc.com/ -> Licensing tools -> 'Cocreate' (it is a special place) -> 'hardware exchange' (or similar named).
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 12:29 AM.



Hosted by SureServer    Forums   Modeling FAQ   Macro Site   Vendor/Contractors   Software Resellers   CoCreate   Gallery   Home   Board Members   Regional User Groups  By-Laws  

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.