CoCreate User Forum  

Go Back   CoCreate User Forum > Applications > CoCreate Drafting

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-25-2023, 03:00 AM
ludw ludw is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Location: France
Posts: 86
ME10F.exe doesn't terminate

Did somebody experience such a behavior:
On a VMware Windows Server 2019, used as a Job Server, ME10 doesn't terminate.
I started manualy Drafting 20.4, then I typed EXIT CONFIRM. Drafting main screen disappeared immediatly, but the Task Manager reported ME10F.exe process with 0 processor load, but never disappear.
Anybody any idea?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-09-2023, 07:41 AM
Wolfgang's Avatar
Wolfgang Wolfgang is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2002
Location: ... near Sindelfingen near Stuttgart, Germany
Posts: 743
Arrow Re: ME10F.exe doesn't terminate

Quote:
Originally Posted by ludw View Post
Did somebody experience such a behavior:
On a VMware Windows Server 2019, used as a Job Server, ME10 doesn't terminate.... typed EXIT CONFIRM.
I never heard / read about that behaviour (at least my old brain does not remember :-D )

have you done a ME10 trace ?
Code:
trace del_old 'c:/temp/jobserver_me10.log'
{ what you normally do here ... }
exit confirm
{ trace off }
DISPLAY_NO_WAIT "upsss ME10 should not run any more 001"
DISPLAY_NO_WAIT "upsss ME10 should not run any more 002"
DISPLAY_NO_WAIT "try the hard way... "
RUN "TASKKILL /F /IM me10f.exe /T
DISPLAY_NO_WAIT "upsss ME10 should not run any more 101"
DISPLAY_NO_WAIT "upsss ME10 should not run any more 102"
trace off
Normally the trace off's should not be executed at all .. but . something strange is going on on your VM!

And yes, killing the process by executing the kill command itself is rather tricky.. but may be a workarround.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-09-2023, 11:23 PM
ludw ludw is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Location: France
Posts: 86
Re: ME10F.exe doesn't terminate

Thank you Wolfgang
I fixed the trouble. ME10 running background on the Job Server tried to call a non responding module. The TRACE could not be flushed and this turned me blind. Hopefully additional accurate checks put me back on right tracks.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 09:02 AM.



Hosted by SureServer    Forums   Modeling FAQ   Macro Site   Vendor/Contractors   Software Resellers   CoCreate   Gallery   Home   Board Members   Regional User Groups  By-Laws  

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.